Infoisinfo België

Restaurant De Kelle
Restaurant in Kortrijk

www.dekelle.be
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 058/51 18 5?

Adres

Zeelaan 265. 8670. Kortrijk. West-Vlaanderen.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over Restaurant De Kelle

Keukens in Kortrijk, Koffie in Kortrijk, Centrum in Kortrijk, Wijn in Kortrijk

Het ‘kleine zeetje’ is een thuishaven geworden, voor een ieder die houdt van al het lekkere wat uit onze Noordzee en de Polders komt.
In de laatste bedekte kelle worden de garnalen gevangen, door de garnaalvissers te paard en de garnaalkruiers.
= een geul of diepte tussen twee zandplaten op het strand m.a.w. een klein zeetje.
Kelle = eu guele of diepte tusschen twee zandploaten woadadde de geernaers gevan’g word’n.
de druivelaar en rozelaar. GASTRONOMIE IN HET “KLEINE ZEETJE”.
Tafelen in een zonovergoten terras, temidden de bloemenpraal, heerlijk onder.
De Kelle beschikt over een fraai stukje Provence in het centrum van Koksijde.
Het menu wordt geserveerd voor het volledige gezelschap van uw tafel.
Het Lunchmenu (2 gangen met koffie aan € 25) speelt dan weer elke weekdag in op het marktaanbod.
Het vissersmenu: 4 gerechten en dessert € 67.00 met passende wijnen € 85.00.
Het seizoensmenu: 3 gerechten en dessert € 60.00 met passende wijnen € 75.00.
op zaterdagavond wordt dit menu niet geserveerd.
Het weekmenu: 2 gerechten en dessert € 48.00 met passende wijnen € 60.00.
Als gast kunt u een keuze maken uit;.
Die met veel zorg en liefde worden bereid met veel respect voor het seizoen, de terroir en de zo fijne grondstoffen.
Maandelijks puzzelen we verschillende menu’s in elkaar.
De wilde haren mogen dan vervlogen zijn, de passie voor keuken en service zijn alleen maar toegenomen.
De Kelle bestaat ondertussen anderhalf decennium en dat werd gevierd.
Vertrekkend vanuit een klassieke basis speelt de chef creatief in op de gang van het jaar, met extra zonnige en zuiderse toetsen in de zomer, tot anders met eigen verse regionale seizoensproducten in de winter.
Wij, chef Thierry Cornelis, keukenchef, geboren en getogen Koksijdenaar, kind van de zee, tevens leraar aan de hotelschool “Ter Duinen” in Koksijde en Tjörven Ghysdael, de vrouw des huizes, zijn uw gastheer en gastvrouw in het kleine zeetje.
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van Restaurant De Kelle (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe