Infoisinfo België

Massage- en reikipraktijk Karl
Maat in Harelbeke

reikipraktijkkarl.handelsgids.be
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 0479/31 77 0?

Adres

Arendsstraat 165. 8530. Harelbeke. West-Vlaanderen.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?Wat moet je weten over Massage- en reikipraktijk Karl

Energie in Harelbeke, Wellness in Harelbeke, Massage in Harelbeke, Ontspanning in Harelbeke

Karl Vanwijnsberghe - Massage Reikipraktijk in Harelbeke.
Reiki:.
Deze bloesemtincturen werden ontwikkeld door Dr. Bach en zijn gebaseerd op verschillende aftreksels van planten en bloemen die specifiek inwerken op emoties. De Reiki-energie is een energie die zijn eigen weg gaat en niet te beïnvloeden is door de eigen wil of geest. Het kan ook op verschillende nieveaus tegelijk werken. Het is een manier om te helen waarbij zowel gewerkt wordt op lichamelijk als op mentaal, emotioneel en/of spiritueel nieveau. Kortom, de juiste massage op het juiste moment.
Bachbloesems:.
Deze massage heeft tot doel lichaam en geest te ontspannen. De Rescue Remedy is zo'n samenstelling van bachbloesems die heel goed helpt bij grote stress of ingrijpende gebeurtenissen. Het gaat erom een zo correct mogelijke combinatie te maken van deze bloesems om zo efficiënt restultaat te bekomen. Iedere bloesem, 38 in totaal, werkt op een bepaalde emotie. Reiki doet voor u, wat op dit moment, het beste is. U hoeft er niet in te geloven, u hoeft het alleen maar toe te laten.
Massage:.
Dit is een Japanse geneeswijze, ontwikkeld door Mr. Mikao Usui, die toegepast wordt door middel van handoplegging. Het is massage op maat, waarbij een stuk intuïtief gewerkt wordt. Wenst u liever eens volledig te ontspannen, dan kan u voor een relaxerende massage kiezen. Dit komt ook sporters ten goede. Met andere woorden, de massage kan de spieren losmaken, wat therapeutisch werkt. Op die manier kunnen spanningen en blokkades weggenomen of verminderd worden. Naargelang de noodzaak en uw wensen, worden de technieken harder of zachter uitgevoerd. Dit gebeurt door middel van technieken uit de sport- en relaxatiemassage. De bloesems zijn perfect combineerbaar met medicatie en hebben geen schadelijke effecten.
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van Massage- en reikipraktijk Karl (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe