Infoisinfo België

Lenaerts Schrijnwerkerij
Deuren in Bonheiden

www.lena.be
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 015/51 72 9?

Adres

Rijmenamseweg 171. 2820. Bonheiden. Antwerpen.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?Wat moet je weten over Lenaerts Schrijnwerkerij

Schrijnwerk in Bonheiden, Maat in Bonheiden, Machine in Bonheiden, Hout in Bonheiden

Houten poorten met FSC claim.
Door alleen hout aan te kopen met FSC-claim kunnen wij u producten aanbieden, die vervaardigd zijn met respect voor de grondstoffen en de omgeving waar ze zijn ontgonnen.
Het natuurlijke patina dat een onbehandelde poort in padoek na een jaar vertoont, kan niet geëvenaard worden door een andere houtsoort. Deze organisatie ondersteund door het WWF ziet er op toe dat hout op legale wijze ontgonnen wordt en dat de bosbeheerder voldoet aan de milieu, sociale en economische eisen die voorop gesteld zijn.
De charme van een houten poort.
Wij hopen dat u ons daar in zal volgen.
In combinatie met uw houten poort bieden wij u houten brievenbussen aan op maat. Het vergrijsde hout past volledig in een natuurlijke omgeving. Illegaal gekapt hout krijgt zo geen kans meer.
Uw post in een houten brievenbus.
Onze poorten worden vervaardigd met moderne machines volgens de traditionele pen- en gatverbinding. Verschillende modellen in diverse houtsoorten en afwerkingen zijn mogelijk. Deze kunnen achteraan de poort of deur gemonteerd worden of kunnen los staan. Anderzijds vormen Sipo of Western Red Cedar - indien een afwerking met lak of olie vereist is - de beste basis.
Vervaardiging.
Door te voldoen aan de strenge eisen die 'Forest Stewardship Council' of kort FSC, behaalde Lenaerts Houten Poorten onlangs zijn FSC Certificaat en COC-nummer. Er wordt veel aandacht aan details geschonken waardoor deze solide constructie ook mooi oogt. Deze duurzame verbinding en de grote houtsecties maken dat we een stevig geheel verkrijgen waar u jarenlang plezier aan zult beleven. Bovendien kan aan uw specifieke wensen wat betreft afmeting en uitvoering voldaan worden.
Op deze manier willen wij bijdragen aan de verbetering van het milieu en de leefomstandigheden van de plaatselijke bevolking. Al van bij het ontwerp wordt er rekening gehouden met de specifieke eisen die een houten opritpoort heeft om gedurende vele jaren weer en wind te doorstaan.
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van Lenaerts Schrijnwerkerij (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe