Infoisinfo België

Kafee De Mops
Restaurant in Beveren

www.demops.be
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 03/755 59 5?

Adres

Gaverlandstraat 131-133. 9120. Beveren. Oost-Vlaanderen.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?Wat moet je weten over Kafee De Mops

Cafe in Beveren, Taverne in Beveren, Brasserie in Beveren, Genieten in Beveren

Kafee De Mops is niet zomaar een kafee. Ons gemotiveerd personeel zorgt ervoor dat u tijdens een bezoekje niks tekort komt.
Zowel voor een snelle hap als een uitgebreid menu kan je bij ons terecht. Eén vooraan aan de straatkant, maar ook achteraan in de tuin. We beschikken over 2 ruime terrassen. Op onze benedenverdieping hebben wij plaats voor zo’n 80 personen en ook op onze bovenverdieping kunnen nog eens meer dan 40 personen heerlijk tafelen. Wij zijn 7 op 7 open en dat vanaf 10h.
Maar niet alleen eten staat centraal bij ons. Kafee De Mops is een plek waar mensen samenkomen, genieten van een rustige babbel of proeven van onze suggestiebieren. Iedere maand zorgen we voor een nieuwe kaart met heerlijke suggesties. We hebben een goedgevulde menukaart, voor ieder wat wils en aan democratische prijzen. We hebben een ruime speeltuin voor de kinderen zodat ook de allerkleinsten genieten van een bezoekje aan Kafee De Mops.
Kafee De Mops is een plek voor jong en oud. Wil je na een zware werkweek op vrijdag nog iets drinken met de collega’s, dan is Kafee De Mops de ideale plaats. Ons gediplomeerd keukenpersoneel doet er alles aan om jouw etentje in Kafee de Mops onvergetelijk te maken.
Bij ons kan je terecht voor een lekker etentje of een gezellige babbel aan de toog. Onze zaak is gelegen in de Gaverlandstraat in Melsele, vlakbij de bekende kapel van Gaverland. De Mops is een eet- en praatkafee en in het weekend een danskafee. Op vrijdag en zaterdag gaan de stoelen en tafels aan de kant en zorgen onze deejays voor een onvergetelijk avondje uit.
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van Kafee De Mops (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe