Infoisinfo België

Hof Ter Imde
Restaurant in Meise

www.hofterimde.be
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 052/31 01 0?

Adres

Beekstraat 32. 1860. Meise. Vlaams-Brabant.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?Wat moet je weten over Hof Ter Imde

Keukens in Meise, Interieur in Meise, Genieten in Meise, Feestzaal in Meise

Als jonge chef groeide Erik Denayer al snel uit tot een vaste en gerespecteerde gastronomische waarde. Zij is ook ingericht als vergaderruimte en beschikt over de nodige moderne infrastructuur zoals internetaansluiting, projectiescherm en computerbenodigdheden. Na een lange wandeling langs het kasteel en de Boskapel van Imde, kan u hier steeds terecht voor een fijne maaltijd, een drink of een kleine hap.
Zo belandde Erik Denayer in Meise, meerbepaald in Imde, waar hij een schilderachtige hoeve vond in de nabijheid van de A12 Brussel - Antwerpen. Nadat Knack hen uitriep tot één van de beste restaurants in Vlaams Brabant, volgde de bekroning tot Meesterkok van België en Disciple d’Auguste Escoffier. Voor al uw banketten, kan Hof ter Imde tot 80 personen ontvangen.
“De Plezanten Hof” in Kobbegem, was het tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan.
Hof ter Imde beschikt ook over een aparte ruimte waar 25 genodigden kunnen ontvangen worden voor uw familiefeestjes. Hof ter Imde, een indrukwekkende hofstee met een groot, riant terras en een boomgaard, biedt plaats aan ongeveer 60 gasten die in een uiterst sfeervol interieur kunnen genieten van een gevarieerde, hedendaagse en betaalbare fijne keuken met Belgische en Franse specialiteiten. Dit volstond echter niet: na bijna 15 jaar van culinaire hoogtepunten in.
Benieuwd om het allemaal zelf te komen ontdekken? We verwelkomen u graag in Hof ter Imde waar u ongedwongen kan genieten van culinaire pareltjes!.
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van Hof Ter Imde (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe