Infoisinfo België

Garage Van Mieghem bvba
Garage in Stekene

www.vanmieghemstekene.be
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 03/770 66 5?

Adres

De Stropersstraat 45. 9190. Stekene. Oost-Vlaanderen.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?Wat moet je weten over Garage Van Mieghem bvba

Automobiel in Stekene, Reparatie in Stekene, Carrosserie in Stekene, Tweedehands in Stekene

Wie zijn wij?.
Verkoop nieuwe en occasie wagens.
Officiële dealer Renault en Dacia.
Wat doen wij?.
Komende van Antwerpen richting Knokke E34/expresweg afrit Kemzeke. Zijn vrouw Vanessa staat sindsdien ook mee in voor de verkoop van nieuwe wagens alsook voor de receptie en administratie.
Komende van Sint-Niklaas op de N403 altijd rechtdoor over de twee rotondes over de E34/expresweg richting Hulst. Altijd rechtdoor op de baan (voorbij doe het zelf zaak Donckers) aan de linkse kant 500m voor de Nederlandse grens.
De Stropersstraat 45, 9190 Stekene (Kemzeke).
Waar kan u ons vinden?.
Wij hebben vervangwagens ter beschikking voor onze klant en bieden een gratis fiets aan voor klanten die dichtbij wonen.
Komende van de E34/expresweg richting Antwerpen, afrit Kemzeke. Aan de rotonde eerst afslag richting Hulst. We verzorgen eveneens carrosserieherstellingen.
Kleine garage. Bij de tweede rotonde 3de afslag nemen richting Hulst. 4de afslag nemen over de expresweg. Altijd rechtdoor op de baan (voorbij doe het zelf zaak Donckers) aan de linkse kant 500m voor de Nederlandse grens.
Onze troeven:.
Wij hebben in 2011 een nieuwe toonzaal gebouwd. Altijd rechtdoor op de baan (voorbij doe het zelf zaak Donckers) aan de linkse kant 500m voor de Nederlandse grens.
De klant is hier geen nummer en heeft rechtstreeks contact voor alle vragen.
Zaakvoerder Kurt Van Mieghem is een gepassioneerde mechanieker. Hier kan de klant enkele wagens komen bekijken. In ons wachthoekje kan de klant een kopje koffie drinken en de krant lezen terwijl hij op zijn wagen wacht. Alles wordt door Kurt en Vanessa zelf behandeld.
Onderhoud en alle herstellingen. Hij is in de zaak van zijn ouders opgegroeid en heeft deze een aantal jaren geleden van hun overgenomen. Auto's zijn sinds jongs af een passie geweest, zijn passie gaat ook verder in het volgen van de Formule 1, karting en alles wat met auto's te maken heeft. Bij beter weer kan de klant ook genieten van e.
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van Garage Van Mieghem bvba (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe