Infoisinfo België

Garage Central Ninove
Garage in Ninove

www.opel.be
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 054/33 22 3?

Adres

Désiré de Bodtkaai 19-20. 9400. Ninove. Oost-Vlaanderen.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?Wat moet je weten over Garage Central Ninove

Tweedehands in Ninove, Merken in Ninove, Tweedehands Auto in Ninove, Bellen in Ninove

Achter de gevel van garage Opel in Ninove huist een lange en boeiende geschiedenis uit de autowereld. Als in 1987 Garage Central 50 jaar bestaat is de derde generatie actief. In 1976 komt er aflossing van wacht Pierre Carael neemt de fakkel over van zijn vader Albert en in de jaren 80 worden ook de zonen Pierre, Pascal, Chris en Patrick werkzaam in de garage. Na de herstructureringen bij General Motors werden Vauxhall en Belford niet langer in België verdeeld. Een team van 11 gemotiveerde personeelsleden staat er borg voor een onberispelijke service.
Het verhaal van Garage Central begint in de Burchtstraat waar Albert Carael in 1937 als beheerder-agent start met de verdeling van het Amerikaanse merk Chevrolet. In de schaduw van de Denderbrug vormen de broers Pascal, Chris en Patrick Carael al de derde generatie van een roemrijk garage-familiebedrijf dat 73 jaar geleden werd opgestard. Het familiebedrijf is dan al geschiedenis aan het schrijven.
Sinds 1954 is Garage Central hoofdverdeler van Opel, Chevrolet, Vauxhall, Belford en Pontiac zijn andere merken die Central in huis neemt. Vandaag is Garage Central een modern uitgerust bedrijf dat helemaal mee is met zijn tijd. In 1997 zet Garage Central een nieuwe belangrijke stap voorwaarts met de ingebruikname van de nieuwe toonzaal voor 17 wagens, de exporuimte voor tweedehandswagens en de nieuwe kantoren en verkoopslokalen. De eerste garage besloeg 1100m², maar de bedrijfsoppervlakte zou met de tijd almaar uitbreiden. Van de Burchtstraat, achter café De Keyzer wordt in 1947 verhuisd naar eigen gebouwen aan de Desiré De Bodtkaai. 73 jaar later is de garage trouw gebleven aan haar oorsprongelijke naam: de roepnaam 'Garage Central' klinkt intussen als een bel. De naam bleef, maar de locatie veranderde. Er worden tevens aanhangwagens gemaakt. Opel Central staat ondertussen voor meer dan 70 jaar vakmanschap en prima service, een prestatie om u tegen te zeggen.
Ondertussen zijn we alweer meer dan twintig jaar ver.
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van Garage Central Ninove (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe