Infoisinfo België

Frituur Tequilla
Restaurant in Geraardsbergen

www.frituurtequilla.com
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 054/41 85 6?

Adres

Edingseweg 301. 9500. Geraardsbergen. Oost-Vlaanderen.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?Wat moet je weten over Frituur Tequilla

Frituur in Geraardsbergen, Klanten in Geraardsbergen, Snackbar in Geraardsbergen, Adressen in Geraardsbergen

Op 19 maart 2008 is frituur Tequilla uitgeroepen tot één van de 8 Vlaamse 3 sterren frituren door Knack Week-end Magazine Culinair en sedert 15 oktober opgenomen in de gids van 1000 lekkerste adressen van Trends en Knack culinair.
Na het bekomen van de nodige vergunningen werd de verbouwing gestart met eigen middelen en familie. Dit keer werd gekozen voor de combinatie van hoge capaciteit met hoog rendement en werd de Bolero van Kiremko geïnstalleerd, een oven waar meteen 10 kg frieten in één keer kunnen voorgebakken worden.
Op een avond kwamen klanten frietjes halen en vertelden ze dat de dame haar activiteiten als lingeriezaak zou stopzetten en het pand te koop stellen, nog dezelfde avond werd de verkoopsovereenkomst getekend.
In april 2007 bestond frituur Tequilla precies 10 jaar en daarom werd besloten tijdens de krokusvakantie de zaak in een totaal nieuw kleedje te steken inclusief een nieuwe frituuroven. verder werd er altijd wel iets verandert aan de frituur, buiten de regelmatige schilderbeurt werden ook de ramen en deur vervangen, nieuwe toestellen geïnstalleerd enz. Marc besloot dan ook het diploma van kok te behalen in Cemov Oudenaarde (nu Syntra Midden Vlaanderen). Die werd na onderzoek gevonden in Moerbeke aan het station waar er sedert meer dan 20 jaar een frituur heeft gestaan mede als gevolg van de toenmalige aanwezigheid van dancing "CARINE.".
Zo kunnen we stellen dat er op 10 jaar tijd heel wat veranderd is van enige frituur naar één van de 4. In 2001 werd besloten een nieuwe frituuroven op aardgas te zetten en werd gekozen voor een hoge capaciteit nl. de Perfectime van Perfecta.
In 1997 werd het plan opgevat een frituur op te starten en werd uitgekeken naar een geschikte locatie.
U ziet al een hele geschiedenis op 10 jaar! Mar nog steeds de moeite van een bezoekje waard!.
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van Frituur Tequilla (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe