Infoisinfo België

Electro Wima bvba
Elektricien in Zoersel

electrowima.handelsgids.be
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 03/383 45 1?

Adres

Emiel Vermeulenstraat 60. 2980. Zoersel. Antwerpen.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?Wat moet je weten over Electro Wima bvba

Reparatie in Zoersel, Ervaring in Zoersel, Onderhoud in Zoersel, Electro in Zoersel

Electro Wima bvba werd opgericht in 1988. We maken de situatieschetsen en de schema's dewelke nodig zijn voor de keuring en maken de afspraak met het keuringsorganisme. We controleren de verdeelborden en doen de nodige aanpassing om deze te laten voldoen aan de norm. We controleren de isolatieweerstand van uw installatie, lokaliseren de verliezen en doen de nodige stappen om deze te herstellen. We controleren uw aarding en verbeteren of vervangen deze indien nodig. Voor ons is het allemaal geen probleem. Elektrische installaties afgekeurd bij de verkoop van een woning, onbewoonbaar verklaarde huurappartementen omwille van een gebrekkige elektrische installatie, de verzekering die vraagt om een keuringsattest voor te leggen of gewoon een keuring om een verzwaring te bekomen. In de loop der jaren is een ruime ervaring opgebouwd in het opsporen van kortsluitingen en verliezen, alsook in het herstellen van oude parlofooninstallaties.
1. Sindsdien is het bedrijf gevestigd in Sint Antonius - Zoersel. In 1995 heb ik de kans gekregen om dit bedrijf, waar ik al sinds de oprichting in dienst was over te nemen toen mijn werkgever besloot om ermee te stoppen. Bij de keuring zijn we ook steeds persoonlijk aanwezig om de nodige toelichtingen te kunnen geven.
2. Organiseren van keuringen. Deze hoeven niet noodzakelijk helemaal vervangen te worden wanneer er zich een probleem voordoet. Onderhoud en herstellingen van oude installaties. Electro Wima biedt U een heel pakket van diensten aan:.
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van Electro Wima bvba (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe