Infoisinfo België

Den Bruinen
Cafe in Opwijk

www.denbruinen.be
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 052/35 64 4?

Adres

Dorp 13. 1745. Opwijk. Vlaams-Brabant.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?Wat moet je weten over Den Bruinen

Horeca in Opwijk, Drank in Opwijk, Koffie in Opwijk, Centrum in Opwijk

Zoekt u naar een echt volkscafé waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt? Met een grote keuze aan bieren van 't vat en het stamcafé van vele plaatselijke verenigingen? Den Bruinen, uitgebaat door Raf Janssens, is gelegen in het centrum van Mazenzele (bij Opwijk), achter de kerk. Regelmatig organiseren zij ook dansavonden of optredens met een lokale zanger.
De lokale duivensportvereniging Doe Wel en zie niet om, de Hoplanders, de Sint-Pietersgilde, VCE Mazenzele…Zij hebben allen de weg naar café Den Bruinen gevonden en met hen ook vele andere levensgenieters die hier hun vrije tijd of avond doorbrengen. Alles kan, niets moet. Om makkers te ontmoeten, te kaarten, te feesten of voor een babbel. Iedereen kan hier terecht vanaf 9 uur 's morgens tot wanneer de laatste gast buitengaat. Op de kruising van vele wandelroutes en in de buurt van het Kravaalbos.
Naast het café is er ook de feestzaal (max. Er is altijd een reden om eens binnen te springen al is het maar om voor een prijsje de beste nationale bieren en streekbieren te proeven: Bock pils, Palm, Steenbrugge Witbier, Rodenbach, Kriek Boon, Op-Ale, Affligem,….
Zeven dagen op zeven doer Den Bruinen er alles voor om zijn klanten hun dag goed te maken of om hen even tot rust te laten komen bij een verkwikkende drank of een versnapering. 100 personen) waar particulieren en groepen terecht kunnen voor hun feesten, etentjes, koffietafels,… Meer info vind je verder op de website.
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van Den Bruinen (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe