Infoisinfo België

Claes
Reparatie in Gooik

www.laperre.be
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 02/532 15 8?

Adres

Edingsesteenweg 121C. 1755. Gooik. Vlaams-Brabant.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?Wat moet je weten over Claes

Maat in Gooik, Oor in Gooik, Informatie in Gooik, Professioneel in Gooik

De firma Lapperre, die in 1948 door Adriaan Lapperre werd opgericht, is reeds 65 jaar de referentie op vlak van hoortoestellen en hoorhulpmiddelen. Dit laboratorium maakt alle oorstukjes, oordoppen en zwemdoppen op maat en deze zijn dus van Belgische makelij. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden van hoortoestellen ruimer dan ooit tevoren en dankzij het gebruik van spitstechnologie worden almaar betere resultaten bereikt.
De Lapperre hoorcentra.
In de Lapperre hoorcentra geeft een team van meer dan 100 audiologen u alle gewenste informatie over horen, verstaan, al dan niet leeftijdsgebonden gehoorverlies en gehoorbescherming. Sinds 1996 is Lapperre een dochtermaatschappij van het Zwitserse Sonova, een van de grootste producenten van hoortoestellen en andere communicatiesystemen ter wereld.
Ook bij de hoortoestellen zelf staat de technologische evolutie niet stil. Lapperre doet er alles aan om haar verkooppunten en diensten permanent te verbeteren. Naast onze eigen hoorcentra hebben we ook een partnership met meer dan 170 agentschappen over het hele land, waar u ook terecht kunt bij een erkende audioloog.
De Lapperre producten.
Lapperre heeft als hoorspecialist een eigen technische dienst en een eigen laboratorium. De audiologen en assistenten van Lapperre stellen alles in het werk om oplossingen voor te stellen die aan uw persoonlijke behoeften en wensen tegemoetkomen, want wij streven ernaar u de best mogelijke hoorzorg aan te bieden.
Technische dienst en laboratorium.
Bij ons kan u ook terecht voor andere producten zoals draadloze systemen om radio en televisie beter te horen, belversterkers, waarschuwingssystemen, wekkers, zwemdoppen voor volwassenen of kinderen die buisjes in de oren hebben of last hebben van oorontstekingen, en gehoorbescherming voor persoonlijk of professioneel gebruik.
Lapperre bezit een eigen keten van meer dan 80 hoorcentra in België en het Groothertogdom Luxemburg. De technische dienst zorgt voor alle herstellingen van d.
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van Claes (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe