Infoisinfo België

Chalets Baka
Garage in Ronse

www.chalets-baka.be
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 055/21 08 0?

Adres

Steenweg op Leuze 93. 9600. Ronse. Oost-Vlaanderen.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?Wat moet je weten over Chalets Baka

Advies in Ronse, Maat in Ronse, Hout in Ronse, Tuin in Ronse

Chalets Baka is de houtspecialist in uw buurt. Het goedkoopste duivenhok? Het antwoord vindt u bij Chalets Baka! Al duizenden duivenmelkers hebben wij gelukkig gemaakt. Onze houten dierenhokken bieden ruimte, veiligheid, bescherming en kwaliteit. Wij weten wat uw dier nodig heeft en geven advies op maat. Een enkele of een dubbele garage? Steeds professioneel gemonteerd.
Bescherm uw wagen, tuingerei, houtstapel en tuinmeubels in een zee van ruimte. Als enige fabrikant kunnen we u blokhutten met afgeronde hoekverbindingen aanbieden. Dankzij sterke hoekverbindingen zijn ze bestendig tegen het gure Belgische weer en doorstaan ze weer en wind. Wij zijn de goedkoopste van België en hebben jarenlange ervaring in ons vak!.
Carports voor een perfecte bescherming.
Onze tuinhuizen en poolhouses pronken als een sterk staaltje houten vakmanschap in uw tuin. Onze carports behoeden uw spullen in de meest wisselvallige weersomstandigheden. Sfeer gegarandeerd! Gaat u voor onze klassieke of moderne blokhut? Of droomt u meer van een tuinkiosk of cottage blokhut? Tijdens zomerse avonden of in wisselvallig weer: onze blokhutten zijn uw rots in de branding.
Multifunctionele poolhouses en tuinhuizen.
Bij Chalets Baka vindt u zeker een garage naar uw eigen smaak. Alu of hout, verschillende afmetingen zijn mogelijk.
Garages.
Chalets Baka biedt ook onderdak voor je huisdier. Onze houten garages passen zich immers aan iedere bouwstijl aan en zijn gemaakt voor levenslang plezier. Kies voor de gebruikelijke maten of ga voor een eigen creatie, gebaseerd op uw ideeën en wensen.
Dierenhokken.
Onze robuuste blokhutten komen rechtstreeks van de fabrikant. Ook paardenstallen en hondenhokken behoren tot ons assortiment.
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van Chalets Baka (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe