Infoisinfo België

Carlo Leoni
Restaurant in Diest

www.carloleoni.be
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 013/29 42 8?

Adres

Koning Albertstraat 27. 3290. Diest. Vlaams-Brabant.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?Wat moet je weten over Carlo Leoni

Catering in Diest, Adressen in Diest, Charcuterie in Diest, Genieten in Diest

Carlo Leoni vindt u in het hartje van Diest, centraal gelegen in de Koning Albertstraat. Denkt u hierbij aan kaasschotels, diverse pasta's, tapas en antipasta.
Bij Carlo Leoni kan u ook terecht voor afhaalgerechten. Carlo Leoni is trouwens meer dan smakelijk voor het oog alleen. Wekelijks vindt u er nieuwe suggesties op de menukaart, sfeervol en culinair opgediend door de eigenaars zelf. Ter plaatse kan u aan een gezellig tafeltje genieten van de diverse specialiteiten. In een gezellige winkel, die een echte Italiaanse sfeer uitademt, is er veel te genieten op Italiaans culinair gebied. Bij Carlo Leoni maakt U kennis met de beste producten uit Italie. U kan steeds rekenen op deskundig advies en een persoonlijke service.
Prachtige wijnen, complexe grappa’s, de lekkerste sauzen, tapenades,uitzonderlijke olijfolieën, balsamico azijnen, lekkernijen van vleeswaren (rechtstreekse import: gebroeders Belli, Sopramonte), Italiaanse en Franse kazen, tapazbuffet (gekende zongedroogde tomaten, gemarineerde scampi, gegrilde artisjokken), pasta’s, lasagne bolognese, farfale con scampi e zucchine, ravioli con funghi e tartufo, Italiaanse wijnen en spumante’s (de kleine wijnboeren uit Alto Adige en Trentino).
Organiseert u een feestje, een receptie of een brunch? Ook dan is Carlo Leoni het adres bij uitstek. U kan er ook terecht voor de meest uiteenlopende wijnsoorten, allen van Italiaanse afkomst.
Van harte welkom!.
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van Carlo Leoni (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe