Infoisinfo België

Brasserie Niveau
Restaurant in Sint-Laureins

www.brasserie-niveau.be
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 09/259 99 1?

Adres

Ketterijstraat 22. 9988. Sint-Laureins. Oost-Vlaanderen.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over Brasserie Niveau

Cafe in Sint-Laureins, Catering in Sint-Laureins, Brasserie in Sint-Laureins, Koffie in Sint-Laureins

In Brasserie Niveau kunt u terecht voor een heerlijke trappist, een frisse Carlsberg, Augustijn e.d., van't vat, frisdrank of een koffie Lavazza.
De keuken is doorlopend open van 12u toto 21.30u, vanaf 14u tot 18u: verse pannekoeken, wafels en huisbereid ijs, snacks zoals croques, een spaghetti,. En je zou niet in het Meetjesland zijn mocht de streekspecialiteit Paling niet aangeboden worden. U tafelt er gezellig in een warme interieur voor zowel een kleine honger als voor wie het wat uitgebreider wil. Er zijn er geen vaste menu's maar naast de dagsuggesties, kunt u er rustig uw keuze maken uit de uitgebreide kaart met ribbetjes, brochettes, hammetjes ed de oerklassieke steaks tot een chateaubriand. Het vele groen en de bomen nodigen uit om even alle zorgen te vergeten en lekker te relaxen.
Brasserie Niveau heeft 9 van 11 erkende echt Trappisten in huis. In Brasserie Niveau is de paling altijd gebakken, maar saus is naar keuze (in 't groen, Provençaals, op Niveau of op Watervlietse wijze.) En vergeet ook lekkere vispannetjes niet!.
's Zomers kunt u genieten van de vele prachtige bloemen en planten op het terras achter de zaak. een ook slaatjes.
Brasserie vanwege de verbinding met café, Bistro voor de gezellige kleineschaligheid en Restaurant om het betere Niveau van de keuken! In Brasserie Niveau kunt u niet aan het verkeerde adres zijn. Geert en Els kiezen altijd voor kwaliteit en authenticiteit en dat zie je zo. Het interieur is één van de laaste creaties van de vermaarde interieurbouwer “Smitz & Roches” uit Eeklo, waar kwalitiet en duurzaamheid altijd hoog in het vaandel werden gedragen.
Kom gerust eens langs!.
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van Brasserie Niveau (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe